уторак, 1. новембар 2011.

Istanbul 25.000$ - Pobeda u prvom kolu

Silovito je Aleksandra krenula u Istanbulu - pobedom bez izgubljenog gema protiv petnaestogodisnje Turkinje Naz Karagoz koja je u glavni žreb dospela specijalnom pozivnicom organizatora - 6:0 6:0. 


Pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, a Aleksandra je i pre meca bila veliki favorit. Turkinji je ovo jedan od prvih turnira medju profesionalnim igračicama te još uvek ne može da im parira. 


Aleksandra je postavljena za 4. nosioca i u drugom kolu će se sastati sa Gruzijkom teniserkom Sofijom Šapatovom. Gruzijka se ne nalazi u posebno dobroj formi i trenutno zauzima 277. mesto na WTA listi. Njih dve se do sada nisu sastajale, a u ovom meču će uloga favorita ponovo pripasti Aleksandri. 


Aleksandra takođe učestvuje i u dublu, gde je u prvom kolu u paru sa Ukrajinkom Curenko dobila Holandsko-Ruski par Kerkove/Sirotkina 6-4 5-7 10-8. U četvrtfinalu igraće protiv trećih nostiteljki iz Ukrajine Ivaknenko/Kozlova. 


Koristim ovu priliku i da se izvinim zbog manjka tekstova u prethodnih mesec dana, uslovljenih nedostatkom vremena i Aleksandrinim rezultatima. Igrala je dva meča, u kvalifikacijama za Žu-Le-Tur i glavnom žrebu Limoža i u oba poražena u po dva kratka seta. 

Нема коментара:

Постави коментар